Szívességbank

Tiszaújvárosi Szent István
Katolikus Általános Iskola

Tanítványaink a szívességcsere programban megtapasztalják az önkéntesség fontosságát, amely a szereteten és a bizalmon alapszik.

Kedves Látogató!

Iskolánk Szívesség Bankot hozott létre, amely nem olyan, mint egy szokványos pénzintézet, bár egy kicsit hasonlít rá. Hasonlít abban, hogy bárki elhelyezhet a bankban betétet, és hasonlít abban is, hogy azt onnan ki is lehet venni. Amiben viszont nagyon különbözik, az az, hogy nem az veszi ki a betétet, aki betette, hanem az, akinek szüksége van rá. Abban is különbözik, hogy a Szívesség Bankban a betét nem pénz, hanem valamilyen segítség, szolgáltatás, illetve valamilyen tárgy, használati eszköz.

Ha szívesen segítenél másokon, írd meg e-mailben, hogy mit tudnál a Bankban elhelyezni. Ez tehát lehet valamilyen segítség felajánlása, vagy még használható állapotú, feleslegessé vált használati tárgyad, játékod, könyved, stb.

Ha szívesen fogadnád mások segítségét, írd meg e-mailben, hogy mi lenne az, és mi igyekszünk a kínálati, és keresleti szívességeket összekapcsolni.

E-mail címünk: tiszi.iskola@gmail.com

Várjuk a szíves betételhelyezők jelentkezését!

Adományok

Maszkok

2020 áprilisában, a Korona vírus terjedése miatt kialakult helyzetben az iskola dolgozói maszkokat varrtak az intézmény dolgozóinak és családtagjaiknak. A fennmaradó maszkokat felajánljuk rászorulóknak.

April 08, 2020

Szülői adományok

Egy tanítványunk szülei 50 000 Ft-ot, egy másik tanuló szülei 500 000 Ft-ot ajánlott fel adományként iskolánknak informatikai eszköz vásárlására. Nagyon szépen köszönjük.

December 22, 2019

Karácsonyváró Adventi Vásár

2019. december 15-én délután "Karácsonyváró Adventi Vásár" megszervezésére került sor a tiszaújvárosi katolikus templom előtti téren. A vásár bevétele az iskolai taneszközök bővítését fogja szolgálni. Az adományokat nagyon szépen köszönjük!

December 14, 2019

Adománygyűjtés a girincsi gyermekotthonnak

2019 karácsonyán ismét ajándékcsomagokat ajánlottak fel az iskola tanulói és szüleik a girincsi gyermekotthon lakóinak.

December 12, 2019

Karácsonyfánk

A 2019 karácsonyára ismét ajándékba kapott iskolánk egy fenyőfát, intézményünk dolgozójától. Köszönjük szépen

December 10, 2019

1 / 3

Please reload

EFOP-1.3.5-16-2016-00540

„Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskolában”

magyarorszag_kormanya.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now