Szívességbank

Tiszaújvárosi Szent István
Katolikus Általános Iskola

Tanítványaink a szívességcsere programban megtapasztalják az önkéntesség fontosságát, amely a szereteten és a bizalmon alapszik.

Kedves Látogató!

Iskolánk Szívesség Bankot hozott létre, amely nem olyan, mint egy szokványos pénzintézet, bár egy kicsit hasonlít rá. Hasonlít abban, hogy bárki elhelyezhet a bankban betétet, és hasonlít abban is, hogy azt onnan ki is lehet venni. Amiben viszont nagyon különbözik, az az, hogy nem az veszi ki a betétet, aki betette, hanem az, akinek szüksége van rá. Abban is különbözik, hogy a Szívesség Bankban a betét nem pénz, hanem valamilyen segítség, szolgáltatás, illetve valamilyen tárgy, használati eszköz.

Ha szívesen segítenél másokon, írd meg e-mailben, hogy mit tudnál a Bankban elhelyezni. Ez tehát lehet valamilyen segítség felajánlása, vagy még használható állapotú, feleslegessé vált használati tárgyad, játékod, könyved, stb.

Ha szívesen fogadnád mások segítségét, írd meg e-mailben, hogy mi lenne az, és mi igyekszünk a kínálati, és keresleti szívességeket összekapcsolni.

E-mail címünk: tiszi.iskola@gmail.com

Várjuk a szíves betételhelyezők jelentkezését!

Adományok

Gyűjtés az Állatok Világnapja alkalmából

2019. októberében ismét gyűjtést szerveztek az iskola tanulói az Állatok Világnapja alkalmából, egy állatmenhely javára.

Ajándékcsomag gyűjtés egy gyermekotthonnak

A Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Iskola diákjai, szüleik támogatásával ajándékcsomagokat gyűjtöttek a Girincsen lévő, Dőry kastélyban működő gyermekotthon lakóinak.

Iskolánk fája

Két fenyôfát adományozott iskolánknak karácsonyra intézményünk egyik dolgozója. Köszönjük!

Sálakat adományoztunk

Iskolán is csatlakozott a felhíváshoz. A 3.b osztályos tanulók a szüleik segítségével vásároltak sálakat, melyet a Felnőni Tilos! gyerekzenekar tagjai juttatnak el a "Böjte -házba", Erdélybe, Böjte Csaba gyermekotthonaiba. Nagyon szépen köszönjük a felajánlásokat a szülőknek és tanulóinknak.

Gyűjtés

Iskolánk egyik tanulója a szüleivel Erdélybe látogatott 2018 nyarán és a 2.b osztály által felajánlott ajándékokat elvitték a Böjte Csaba szerzetes által alapított Dévai Szent Ferenc alapítványnak.

1 / 2

Please reload

EFOP-1.3.5-16-2016-00540

„Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskolában”

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now